Etiquetas

sábado, 14 de octubre de 2017

El gripau

El gripau

Després d'uns instants que semblaren minuts, el príncep finalment va dir:

- Vols fer un passeig ?

 La princesa va acceptar, i van començar a caminar per un camí de sorra a la vora d'un petit riu, tot parlant forçadament el príncep i la princesa. El príncep, per poder trencar el gel en una conversa molt incómoda, va preguntar:

- I com era viure com un gripau ?

La princesa, molt incómoda, no va respondre de seguida, sinó que va esperar uns minuts fins que va dir:

- Ser un gripau és molt molest, de sobte no tens cabells, ni cames, ni braços. Només unes potes fastigoses. A més, no trobava cap persona, menys gripaus que ni jo sabia què deien.

Mentre parlaven la princesa es veia en la seva cara frustació i ràbia, de qui ha viscut una vida solitària, sense contacte humà.

I així van parlar la parelleta durant mitja hora fins que van arribar on havia deixat el príncep el seu cavall. Els dos van muntar al cavall i van anar cap al castell del príncep.

Tot i que la conversa entre els dos era més fluida, i fins i tot reien dels acudits de l'altre, fent germinar la flor de l'amor. El cavall va passar molt a prop del riu, relliscant i la princesa, mentre reia en una de les anècdotes del príncep va caure del cavall trencant-se el cap contra una roca, matant-la en el acte. La sang de la princesa es barrejà amb l'aigua del riu, fent que arribés a les aixetes de la ciutat del príncep de color vermella.

Ara tots ens imaginarem al príncep traumatitzat per aquella experiència, trist, i potser arribant al suicidi. Però després de que la princesa es morí va dir:

- Quina mala sort... Bah, ja trobaré un altra.

  Resultat d'imatges de principe besando una rana



3 comentarios:

  1. Molt bé, Jon. Molt ben escrit. Només hi ha un parell de faltetes... a veure si les trobes! ;-))

    ResponderEliminar
  2. Mmmmm... encara en veig alguna.. "suicidi" (amb dièresi), "es reien", "es reia", "es van muntar".. (en català aquests verbs no són pronominals com en castellà en el context on els escrius.. seria "reien", "reia" i "van muntar")... Per la resta, molt bé! Faltaria adjuntar-hi una imatge!!

    ResponderEliminar